U martu 2000. godine porodica Badnjević osniva štampariju PRINT szr. U početku sa zaposlena dva radnika, za vrlo kratko vrijeme rastemo i postajemo jedan od ključnih zanatskih radnji na tržištu štampe i dizajna.

Već 2009. godine prerastamo u preduzeće i pod nazivom PRINT DESIGN doo Prijedor radimo do danas. Kroz dvadesetogodišnju tradiciju uspješno smo se odupirali tržištu i brojnim krizama koje nisu u velikoj mjeri uticali na naš rad i kvalitet. Kroz godine iskustav, napredak i neprekidno ulaganje u mašine i proizvodnju, možemo reći da smo izrasli u ozbiljno preduzeće sa šest zaposlenih i vrhunskim kvalitetom proizvoda koje plasiramo kako na tržište grada Prijedora, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine tako i na Evropska tržišta.

Bavimo se i opremljeni smo svim potrebnim mašinama za proizvodnju i pružanje usluga iz grafičke djelatnosti, počev od idejnog grafičkog riješenja i dizajna logotipa, znakova, te ostalog reklamnog materijala, pa sve do realizacije, štampe, rezanja i formiranja gotovog proizvoda. Paleta proizvoda sastoji se od izrade: vizitkarte, kancelarijskog potrošnog materijala, blokovske robe, PVC i papirnih naljepnica, kataloga, prospekata, flajera, letaka, fascikli, štampanje knjiga u tvrdom ili mekom povezu, kartonske ambalaže, kalendara, čestitki, pozivnica, cerada, folija, te drugog štampanog propagadnog materijala u jednoj ili više boja kao i u punom koloru. Vršimo usluge plastifikacije iz arka i rolne, u varijantama mat i sjajne plastike, raznih debljina, usluge foliotiska-toplog I hladnog žiga na vizitke, rokovnike, kartonsku ambalažu,…. Tehnikom tampon štampe, sito štempe i UV štampe vršimo štampanje olovaka, upaljača, majica te ostalih materijala (plastika, drvo, metal, tekstil, staklo) na kojim nije moguce raditi niti jednom drugo tehnikom.

Naša osnovna parola je vrhunski kvalitet proizvoda, vrlo brz rok isporuke i povoljne cijene, a sve to od ideje do gotovog proizvoda.

Možemo se pohvaliti proizvodnim mašinama sa vrhunskim kvalitetom otiska, sve štamparske mašine u našoj proizvodnji su marke HEIDELBERG. Izdvajamo takozvani suhi ofset Heidelberg QM DI 46, četverobojnu visokoproduktivnu ofset mašinu maksimalnog formata otiska 330x450mm. Ova mašina daje vrlo visok kvalitet otiska uz maksimalno brzinu od 10 000 otiskaka u satu.